Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

BUNDLE: Bröllopsmordet & Sverige i Procent

  • 610 kr
  • 425 kr
I lager

Ett tidsbegränsat kanonerbjudande där du kan köpa den splitternya mordgåtan Bröllopsmordet från Hidden Reality och det roliga frågespelet Sverige i Procent för paketpriset 425 kr (istället för 610 kr som är ordinarie pris för de båda spelen). Dessutom kommer du över gränsen för fri frakt och sparar därmed 29 kronor på frakten också. 

Bröllopsmordet

En helt ny mordgåta från Hidden Reality som utspelar sig på ett bröllop sommaren 2018 där en av bröllopsgästerna hittas mördad på en balkong på herrgården där bröllopet varit och bröllopsfesten pågår. Vad är det polisen missat i sin utredning? Har ni vad som krävs för att lösa det kalla fallet?

Mer information om mordgåtan hittar du här.

Sverige i Procent

Ett enormt roligt frågespel där ni tävlar om vem som kan gissa bäst på hur Sveriges befolkning svarat på 400+ roliga frågor, som exempelvis om jorden är platt eller om man gillar koriander. Svaret är alltid en % av Sveriges befolkning. Exempelvis: "Hur stor del av Sveriges befolkning har tagit en springnota?"Efter frågan ställts ska ni försöka gissa närmast. Svaret i detta fall är 19,1% och den som gissade närmast vinner poängen.

Mer information om frågespelet hittar du här.

Detta paketpris går ej att kombinera med andra erbjudanden och produkten räknas som en produkt. Rabattkoder som ger rabatt vid köp av minst två spel gäller alltså inte på denna produkt i och med att spelen redan är rabatterade.