Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Mannen på åkern

  • 295 kr
I lager
Leverantör: Hidden Reality

Denna mordgåta rekommenderar vi att börja med om det är första gången du spelar en mordgåta av denna karaktär, då den har en väldigt "lagom" svårighetsgrad som inte är för svår.

År 1994 finner man en ung man mördad på en åker i ett lugnt litet samhälle, en tidig sommarkväll. Nu har det gått trettio år och mordfallet har fortfarande inte fått sin lösning. Du och dina vänner tar över detta kalla fall för att försöka nysta upp alla detaljer kring mordet, läsa förhören från 90-talet, analysera kartor och bildbevis. Allt för att identifiera vem som mördade den unge mannen - och varför. 

✓ Det går fort att börja spela! Inga tråkiga spelinstruktioner som tar massa tid att läsa. Denna mordgåta är bara att börja lösa.
✓ Speltid: 2 - 4 timmar.
✓ Passar: 2 - 6 spelare.
✓ Åldersgräns15+
✓ Verklighetstroget material för att ge er känslan av att faktiskt lösa ett kallt fall från 90-talet.
✓ Innehåll: Polisförhör, bilder på de inblandade personerna, mystiska objekt, SOS-samtal, karta över byn, nyhetsartiklar m.m.

📦 Supersnabb frakt med Postnord (rätt ner i brevlådan): 29 kr. Fraktfritt vid köp över 399 kr.

⚡️ Alla beställningar fram till kl. 10.00 skickas samma dag och kommer fram 1-2 dagar senare (+1 dag för Norrland/Gotland).

Mannen på åkern är Sveriges mest sålda mordgåta med sina över 80'000+ sålda exemplar och uppskattningsvis över 250'000 som spelat det, bara i Sverige. Om du inte spelat denna mordgåta bör du definitivt testa denna. Spelet går att återanvända, men det går inte att spela samma spel två gånger i med att man då vet lösningen på mordfallet.