Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Försvunnen

  • 395 kr
I lager
Leverantör: Hidden Reality

Året är 2012. I en lugn liten svensk stad försvinner plötsligt en person. Vad som först är ett mystiskt försvinnande visar sig dölja så väldigt mycket mer om vissa invånare i den lilla staden. Kan ni lösa försvinnandet? Och även vad som verkar vara ett mordfall?

Detta spel är extra långt då det innehåller två delar; att först lösa ett försvinnande och sedan ett mordfall. Därav också det högre priset, i med att mordgåtan innehåller betydligt mer bevismaterial att gå igenom. Spelet tar längre tid att spela än våra andra mordgåtor och man bör därför räkna med att dela upp spelet på flera speltillfällen för att ha tillräckligt med tid att gå igenom allt material, diskutera och fundera igenom sin utredning ordentligt. 

Ett tips är att inte börja med denna mordgåta, utan att ha spelat ett eller flera av våra andra först - så att man "kommit in i tänket" innan man ger sig på denna lite större utredning.

✓ Jättesnabbt och lätt att komma igång! Inga långa spelregler att läsa igenom. Det är bara att sätta sig in i mordutredningen och försöka lista ut vem som är mördaren.
✓ Speltid: 4 - 8 timmar beroende på antal spelare.
✓ Rekommenderat antal spelare: 2 - 6.
✓ Åldersgräns15+
✓ Spelupplevelsen är väldigt autentisk, för att ge er känslan av att faktiskt lösa en verklig mordgåta.
✓ Utredningen innehåller bland annat: Polisförhör, ljudinspelningar av vittnesmål, detaljerad karta, brottsplatsbilder, mystiska fynd, nyhetsurklipp m.m

📦 Supersnabb frakt med Postnord (rätt ner i brevlådan): 29 kr. Fraktfritt vid köp över 399 kr.

⚡️ Alla beställningar fram till kl. 10.00 skickas samma dag och kommer fram 1-2 dagar senare (+1 dag för Norrland/Gotland).