Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Prova-på: Brevkompaniet

  • 69 kr
  • 49 kr
I lager

Visst är det tråkigt att man bara får fakturor, lånereklam och myndighetsbrev i sin brevlåda? Brevkompaniet är en helt ny tjänst som vi utvecklat, för alla som vill återfå den magiska känslan av att få hem ett vackert brev med intressant, spännande och färgsprakande innehåll i form av ett brev från en äventyrare någonstans i världen.

👧 Passar både vuxna och barn! Perfekt sätt att få sitt barn att bli nyfiken på nya saker samt lära sig fakta genom vackra illustrationer och spännande berättelser.
✨ Förvandlar din brevlåda till något roligt, istället för att bara vara en tråkig vardagsrutin.
🇸🇪 Brevet är tryckt i Göteborg.

Detta prova-på-brev innehåller totalt 6 sidor fullspäckad med intressant och rolig läsning en plats någonstans på jorden. Om du, efter att du fått ditt prova-på-brev, vill ha fler - så kan du starta en prenumeration. Vid en prenumerationer kostar varje brev 69 kr per månad inklusive porto och skickas automatiskt tills du väljer att avbryta. Ingen bindningstid eller uppsägningstid eller sådant tråkigt.

💌 Bra att veta inför beställning! 

Prova-på-brevet innehåller alltid samma äventyrliga destination, så köp bara en av denna produkt och köp den inte igen (för då kommer du få samma innehåll).
✓ Om du enbart beställer detta brev och inga andra produkter i vår butik så skickas brevet med frimärke (utan spårning) och med handskriven adress på kuvertet. Köper du fler produkter i vår butik så skickas dessa tillsammans i en spårbar försändelse.
✓ Läs mer på Brevkompaniet.se om du vill veta mer om konceptet och tanken bakom.